Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: România ar trebui să ia împrumuturi pe termen lung, pentru a ieşi din criză (VIDEO)

Dan Voiculescu: România ar trebui să ia împrumuturi pe termen lung, pentru a ieşi din criză (VIDEO)

Dan Voiculescu: România ar trebui să ia împrumuturi pe termen lung, pentru a ieşi din criză (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2010   •   12:17

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, susţine că România ar trebui să ia împrumuturi pe termen lung, pentru a ieşi din criză. De asemenea, în opinia sa, o altă modalitate de a ieşi mai repede din criză este alcătuirea unui plan solid de investiţii, pentru a se evita scăderea consumului. Acesta a identificat o serie de soluţii care să ducă la ieşirea României din criza economică.

"Trebuie să luăm împrumuturi pe termen lung. Împrumuturi de peste 10 ani ca să putem să ne redresăm cash flow-ul. Trebuie un plan, un fond naţional de cofinanţare pentru că toate proiectele europene sunt proiecte viabile."

"O altă soluţie este realizarea unui plan solid de investiţii", spune Dan Voiculescu. "O investiţie pornită trebuie să primească finanţare până se termină, noi primim investiţii peste tot şi nu terminăm nimic."

Vicepreşedintele Senatului a avut şi un mesaj pentru românii care au rămas fără un loc de muncă: "Repet invitaţia pentru românii care consideră că rămân fără locuri de muncă datorită faptului că au curaj şi spun lucrurilor pe lume să contacteze fundaţia Facias care îi va apăra în instanţa până la recâştigarea drepturilor şi a locului de muncă."

Dan Voiculescu crede că actualele soluţii aplicate de Executiv nu vor duce la creşterea consumului şi, prin urmare, la buget vor ajunge mai puţini bani. În opinia vicepreşedintelui Senatului, Guvernul că nu este capabil de planuri alternative de redresare economică, iar ineficienţa a fost dovedită prin eşecuri continue încă de la instalarea lui în funcţie.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close