Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu, soluţii economice pentru România

Dan Voiculescu, soluţii economice pentru România

Dan Voiculescu, soluţii economice pentru România
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mai 2015   •   16:59
Profesorul Dan Voiculescu lansează o dezbatere publică în ceea ce priveşte dezvoltarea economiei româneşti. "După ce în ultimii 10 ani în care Traian Băsescu a devenit simbolul guvernării incompetente în Europa, a venit momentul să arătăm că România are specialişti remarcabili şi resurse intelectuale excepţionale", scrie profesorul Dan Voiculescu pe blogul său. 
 
Cele mai bune propuneri pentru economia româneasca vor ajunge pe masa decidenţilor politici, dă asigurări Dan Voiculescu.
 
Numai o concurenta loiala poate asigura competitivitatea economiei din Romania, este de parere profesorul Dan Voiculescu. Una din modalitatile prin care se poate ajunge la acest lucru este cresterea consumului. Dan Voiculescu atrage atenţia că, din acest punct de vedere, România se află intr-un cerc vicios care duce la accentuarea saraciei, dar care poate fi fructificat dacă se pun în aplicare soluţii simple. 
 
Facilitatea accesului la credite si o analiza de competitivitate serioasă sunt alte doua modalitati prin care se poate ajunge la o competitie loiala in domeniul economic, este de parere  Dan Voiculescu. 
 
Acestea sunt doar cateva din solutiile pe care Dan Voiculescu le propune pentru economia Romaniei. Totodată, Voiculescu lansează în dezbatere publică ideile sale pentru revitalizarea conomiei şi îi invita pe toti cei care vor sa vina si cu alte idei constructive sa ii scrie la adresa de email [email protected]
 

×
Parteneri
arcel Ciolacu, anunțul momentului despre majorarea pensiilor
x close