Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: "Traian Băsescu a rămas ultimul obstacol în calea unei schimbări fundamentale în destinul României"

Dan Voiculescu: "Traian Băsescu a rămas ultimul obstacol în calea unei schimbări fundamentale în destinul României"

Dan Voiculescu: "Traian Băsescu a rămas ultimul obstacol în calea unei schimbări fundamentale în destinul României"
06 Feb 2012   •   14:05

Senatorul Dan Voiculescu considera ca, dupa demisia Executivului, “mai avem de parcurs o ultima etapa: suspendarea si demiterea lui Traian Basescu.”

In contextul demisiei Guvernului condus de Emil Boc, senatorul Dan Voiculescu a declarat:

“Demisia Guvernului Boc reprezinta un demers absolut necesar pentru schimbarea actualului regim, dar, din pacate, nu este suficient. Inlaturarea argatilor nu schimba caracterul stapanului. Pentru a raspunde asteptarilor legitime ale natiunii si pentru a asigura o guvernare corecta si eficienta mai avem de parcurs o ultima etapa: suspendarea si demiterea lui Traian Basescu. Premierul a plecat, acum e randul sa plece si presedintele, cel care a taiat arbitrar pensiile si salariile, a instigat la nerespectarea hotararilor judecatoresti si a creat un nociv regim de autoritate personala. Pentru a se salva, Traian Basescu, ramas ultimul obstacol in calea unei schimbari fundamentale in destinul Romaniei, arunca balastul peste bord. Insa romanii nu vor accepta jumatati de masura. Numaratoarea inversa, inceputa cu cazul domnului Raed Arafat, nu mai poate fi oprita si se apropie rapid de final. Corabia regimului Basescu se scufunda si niciun aranjament sau strategie secreta nu l-ar mai putea salva pe actualul presedinte.”

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close