Antena 3 CNN Politică Dan Voiculescu: “Un preşedinte extirpat de prezent se refugiază în viitor”

Dan Voiculescu: “Un preşedinte extirpat de prezent se refugiază în viitor”

Dan Voiculescu: “Un preşedinte extirpat de prezent se refugiază în viitor”
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Feb 2012   •   12:21

Senatorul Dan Voiculescu apreciaza, intr-un text postat pe blogul personal, ca “Traian Basescu nu intelege ca acest popor nu se stinge deodata cu finalul carierei sale prezidentiale si incearca sa acopere dezastrul prezentului, delirand despre viitor.” Redam integral acest text:

Bantuit de iminenta propriului sfarsit, Traian Basescu a inceput sa le vorbeasca romanilor despre mostenire. O reactie tipica pentru un presedinte extirpat de prezent, care se refugiaza in viitor.
Adept al principiului “dupa mine potopul”, Traian Basescu nu intelege ca acest popor nu se stinge deodata cu finalul carierei sale prezidentiale si incearca sa acopere dezastrul prezentului, delirand despre viitor. Batranul negustor de iluzii incearca, cu ultimele forte, sa “vanda” publicului inca o farsa, fara sa inteleaga ca toti i-au invatat deja fiecare truc.

Intr-un nou discurs halucinant, in care a explicat cetatenilor cat de norocosi sunt in comparatie cu alti europeni, ce datorie publica redusa avem, uitand ca a dublat-o in doar doi ani, si cat de bine ar fi sa platim dobanzi in urmatorii 50 de ani pentru imprumuturile pe care le-a facut regimul sau, presedintele inca in functie i-a invitat pe romani sa se gandeasca la ce lasa in urma: o casa sau o datorie.

Pentru a se bucura de prezent si de o casa fara datorie, romanii ar prefera sa lase in urma, definitiv, un presedinte – pe Traian Basescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close