Antena 3 Politică Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator în Bucureşti. PC îşi lansează astăzi candidaţii la parlamentare

Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator în Bucureşti. PC îşi lansează astăzi candidaţii la parlamentare

de M.Z.    |    17 Oct 2012   •   09:35
Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator în Bucureşti. PC îşi lansează astăzi candidaţii la parlamentare
Sursa foto: Foto: Intact Images

Preşedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator în sectorul 4 din Bucureşti. De altfel, toţi liderii partidului vor candida la alegerile din 9 decembrie. Ei vor fi prezentaţi astăzi, împreună cu toţi cei peste 450 de candidaţi ai USL, pe Arena naţională.

Preşedintele-fondator al Partidului Conservator va candida în acelaşi colegiu în care a fost ales senator în urmă cu patru ani.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, este unul dintre candidatii propuşi de Partidul Conservator pentru alegerile parlamentare din decembrie.

"Voi candida pentru un colegiu de deputat în Piteşti, mai exact colegiul 7. Sunt convins că alături de colegii mei suntem la un început de drum foarte greu, cu o legătură permanentă pe care ar trebui să o avem cu cetăţenii oraşului Piteşti. Sunt loial acestui oraş în care m-am născut, am crescut", a declarat ministrul Constantin.

Bogdan Ciucă, vicepreşedinte al PC, va opta pentru colegiul unde a candidat şi în urmă cu un mandat, la Bucureşti.

Maria Grapini va candida la Timişoara, Mircea Banias la Constanţa, iar Gheorghe Dumitru la Dâmboviţa.

Lansarea oficială a celor 452 de candidaţi USL la alegerile parlamentare va avea loc astăzi, pe Arena Natională.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close