Antena 3 CNN Politică Dana Budeanu, atac la adresa ministrului USR, Cristian Ghinea: "Păi când mergi în sandale, nici nu știi cum arată, ce trebuie să arate"

Dana Budeanu, atac la adresa ministrului USR, Cristian Ghinea: "Păi când mergi în sandale, nici nu știi cum arată, ce trebuie să arate"

Dana Budeanu l-a atacat în direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea după ce a fost alocată o sumă în PNRR pentru achiziționarea unor obiecte sexuale din plastic care să îi învețe pe români să se reproducă. "Păi când mergi în sandale, nici nu știi cum arată, ce trebuie să arate", a spus aceasta.

Dana Budeanu, atac la adresa ministrului USR, Cristian Ghinea: "Păi când mergi în sandale, nici nu știi cum arată, ce trebuie să arate"
Sursa foto: Colaj Facebook | Dana Budeanu | Facebook | Partidul Social Democrat
de Ioana Mircea    |    21 Aug 2022   •   22:48

Dana Budeanu l-a atacat duminică seară în direct la Antena 3 pe ministrul Fondurilor Europene din partea USR, Cristian Ghinea.

Totul a pornit după ce creatoarea de modă a fost întrebată ce părere are despre faptul că în Planul Național de Redresare și Reziliență a fost inclusă suma de 240.000 de euro pentru achiziționarea de obiecte sexuale din plastic care să fie prezente în cabinetele de planificare familială pentru ca medicii să îi învețe pe români cum să se reproducă.

"Păi când mergi în sandale, vă dați seama nici nu știi cum arată ce trebuie să arate Nu știi că n-ai când să vezi că ești în sandale. Vezi doar degetele ", a fost replica acesteia.

Totodată aceasta reproșează această inițiativă considerând că nevoile din sistemul sanitar sunt prioritare pentru țara noastră.

"Astea sunt temele progresite ale acestor ani, ]n care totul este despre nimic, de fapt. Noi nu avem seringi prin spitale și cumpărăm dildo-uri. Ăsta e PNRR-ul scris în picioarele goale sub birou" a adăugat Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Cristian Ghinea PNRR
Parteneri
Guvernul limitează plăţile în numerar la 5.000 de lei pe zi
x close