Antena 3 CNN Politică Dăncilă a luat foc când a fost întrebată despre ceas și colecția ei de broșe: ”Abia atunci vă spun și eu cu ceasul, câte broșe am, câți cercei”

Dăncilă a luat foc când a fost întrebată despre ceas și colecția ei de broșe: ”Abia atunci vă spun și eu cu ceasul, câte broșe am, câți cercei”

Dăncilă a luat foc când a fost întrebată despre ceas și colecția ei de broșe: ”Abia atunci vă spun și eu cu ceasul, câte broșe am, câți cercei”
Sursa foto: foto: Agerpres
19 Noi 2019   •   21:41

Viorica Dăncilă a fost întrebată de un jurnalist câte broșe are și cum poate explica faptul că a primit un cadou atât de costisitor de la soțul ei, precum celebrul ceas care nu a fost trecut în declarația de avere. 

Dacă inițial a spus că nu a făcut un inventar, dar îl va face și va răspunde, Dăncilă a spus apoi că va da un răspuns despre ceasurile și broșele ei atunci când va spune și Klaus Iohannis "câți bani din meditații a făcut într-un an și și-a putut cumpăra 5 case".

"Dar, pentru corectitudine și pentru o abordare împarțială, întrebați-l pe domnul Iohannis câte meditatii a făcut într-un an ca să poată lua 5 case. Cât valorează cele 5 case și de ce a pierdut-o pe a șasea. Și atunci vă spun și eu cu ceasul, câte broșe am, câți cercei... Vă dau toate detaliile", a susținut Dăncilă.

Citiți și: 

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: „Eu sper ca și Klaus Iohannis să voteze Viorica Dăncilă” - LIVE TEXT și VIDEO

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close