Antena 3 CNN Politică Dăncilă, explicații după episodul cu Orban pe aeroport: „Am dat mâna pentru că era foarte multă lume, dar ceea ce a făcut e incalificabil”

Dăncilă, explicații după episodul cu Orban pe aeroport: „Am dat mâna pentru că era foarte multă lume, dar ceea ce a făcut e incalificabil”

Dăncilă, explicații după episodul cu Orban pe aeroport: „Am dat mâna pentru că era foarte multă lume, dar ceea ce a făcut e incalificabil”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
21 Oct 2019   •   11:58

Viorica Dăncilă a explicat, la Ediția Specială de la Antena 3, motivul pentru care a ales să dea mâna cu premierul desemnat Ludovic Orban, la aeroport, la întâmpinarea sicriului Reginei-mamă Elena, în ciuda atacurilor virulente din ultima perioadă.

"M-am întâlnit cu Ludovic Orban la slujba de la aeroportul Băneasa, când au aterizat rămășițele Reginei Elena. Ne-am întâlnit față-n față, am dat mâna, dar să știți că în momentul în care l-am văzut pe premierul desemnat Ludovic Orban, gândurile mele au zburat spre plângerea penală de înaltă trădare pe care președintele desemnat mi-a făcut-o pentru un parteneriat strategic cu Israelul. Mi se pare ceva de nedescris! Am dat mâna pentru că era foarte multă lume, erau ambasadorii, dar ceea ce a făcut, pentru mine, este incalificabil! Sper ca această acțiune a dumnealui să nu continue pentru toți cei care îl contrazic sau care nu sunt de acord cu dânsul", a povestit Viorica Dăncilă, la Antena 3. 

 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close