Antena 3 Politică Dăncilă: Guvernul Orban trebuie demis de urgență! Toate progresele PSD au fost anulate în 9 luni de guvernare orbanistă

Dăncilă: Guvernul Orban trebuie demis de urgență! Toate progresele PSD au fost anulate în 9 luni de guvernare orbanistă

de Gabriel Dano    |    21 Aug 2020   •   13:15
Dăncilă: Guvernul Orban trebuie demis de urgență! Toate progresele PSD au fost anulate în 9 luni de guvernare orbanistă
Sursa foto: Hepta

Fostul preşedinte PSD, Viorica Dăncilă, spune că guvernul Orban trebuie demis, astfel că moţiunea de cenzură trebuie votată, după ce toate progresele social-democraţilor "au fost anulate în nouă luni de guvernare orbanistă".

"Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgență!

Iar votarea moțiunii PSD e soluția corectă pentru a scăpa de eșecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenți care a ruinat economia țării.

Dăncilă: Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia?

-12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an și cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanți. Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia, au scos 1 milion de români de pe piața muncii și au scăzut puterea de cumpărare a cetățenilor cu 7%? În afară de atacurile la persoană împotriva mea și de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Dăncilă: Toate progresele PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă

Comparați cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernării PSD: creștere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) și 4,1% (în 2019), creșterea salariului mediul net cu 53% și a punctului de pensie cu 45% în cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea șomajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din păcate însă, toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă. De aceea e urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!", este mesajul transmis, vineri, de Viorica Dăncilă, fostul preşedinte al PSD şi, totodată, fost premier.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close