Antena 3 Politică Dăncilă le-a mulțumit lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan pentru activitatea din ministere: „E nevoie să redăm românilor încrederea în instituțiile publice”

Dăncilă le-a mulțumit lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan pentru activitatea din ministere: „E nevoie să redăm românilor încrederea în instituțiile publice”

17 Iul 2019   •   13:12
Dăncilă le-a mulțumit lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan pentru activitatea din ministere: „E nevoie să redăm românilor încrederea în instituțiile publice” sursă foto: gov.ro

Viorica Dăncilă le-a mulțumit ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, și ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru activitatea desfășurată. 

„La nivelul Guvernului, vom continua activitatea în același ritm susținut, pentru că e nevoie să redăm românilor încrederea în instituțiile publice", a declarat Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern de miercuri.

„Am anunțat nominalizarea a trei noi membri în echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii, aș vrea să fie clar un lucru: deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările la nivelul fiecărui ministru, cât și pe încrederea cetățenilor în membrii Cabinetului. Vreau să mulțumesc domnului Meleșcanu, vreau să-i mulțumesc doamnei Carmen Dan pentru activitate, pentru implicare", a adăugat premierul. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close