Antena 3 CNN Politică Dăncilă, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Dăncilă, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis

Dăncilă, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis
05 Mai 2019   •   13:27

Zile de foc pe scena politică după vacanță.

PSD și Klaus Iohannis pregătesc mutări strategice în războiul care se poartă pe mai multe fronturi. Premierul Viorica Dăncilă încă mai așteaptă să fie invitată de președinte la summitul de la Sibiu de pe 9 mai, la care participă toți liderii europeni.

În schimb, Viorica Dăncilă este așteptată pe 9 mai la Iași la un miting electoral al PSD, dar nu a confirmat deocamdată prezența, ceea ce mulți pun pe seama relației dintre ea și Liviu Dragnea care pare că s-a răcit.

"Nu sunt supărată, pentru că nu cred cî acest lucru ar rezolva lucrurile și eu gândesc constructiv. Sper ca acest summit să iasă cât mai bine - este important pentru noi ca țară, dincolo de orgoliile proprii.

Toți liderii europeni să plece încărcați pozitiv și cu anumite concluzii, nu numai în ceea ce privește România, dar și în ceea ce privește creionarea Uniunii Europene. În acest sens eu cred că mi-am făcut datoria ca prim-ministru. Dacă voi fi invitată voi merge, dacă nu, eu sper ca acolo să se ia decizii foarte bune. Nu am să mă rog de nimeni ca să mă invite" a spus, duminică, Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close