Antena 3 CNN Politică Daniel Barbu va candida în locul lui Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală

Daniel Barbu va candida în locul lui Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală

Daniel Barbu va candida în locul lui Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    29 Oct 2012   •   11:32

Profesorul Daniel Barbu va candida în colegiul lăsat liber de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în sectorul 3 din Capitală, acestuia fiindu-i alocat în primă instanţă un colegiu pentru Senat în sectorul 4, potrivit unor surse din conducerea PNL, citate de Mediafax.

În ceea ce priveşte colegiul rămas vacant în sectorul 4 din Bucureşti, conducerea USL urmează să decidă asupra viitorului candidat pentru mandatul de senator.

Potrivit înţelegerii USL pentru Bucureşti, în sectorul 4 cele două colegii pentru Senat erau alocate PNL şi PC, fiind desemnaţi drept candidaţi Daniel Barbu şi Dan Voiculescu.

Cât priveşte candidaturile pentru Camera Deputaţilor, în sectorul 4 conservatorii şi social-democraţii deţineau câte două colegii.

Pe 7 august, Crin Antonescu, preşedinte interimar la acea vreme, l-a numit pe politologul Daniel Barbu consilier prezidenţial.

Surse din USL au declarat sâmbătă, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu din judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Marţi, 30 octombrie, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor.







×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close