Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin, acuzat că a băgat 12 oameni nevinovaţi la închisoare

Daniel Constantin, acuzat că a băgat 12 oameni nevinovaţi la închisoare

Daniel Constantin, acuzat că a băgat 12 oameni nevinovaţi la închisoare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    15 Dec 2014   •   11:46

Daniel Constantin este acuzat de un membru al Partidului Conservator că a folosit partidul pe post de trambulină pentru a ocupa funcţii politice, urmărindu-şi propriile interese.

"De dragul funcţiei şi al imaginii, aţi minţit justiţia şi l-aţi înfundat pe cel care v-a inspirat şi sprijinit. Aţi băgat la închisoare 12 oameni nevinovaţi ascunzând adevărul confirmat de rapoartele publice ale Curţii de Conturi din 2003 şi 2004 care demonstrează că în dosarul ICA nu există niciun prejudiciu pentru Ministerul Agriculturii. Aţi devenit cu bună ştiinţă complicele lui Dacian Cioloş, cel care fără bază legală a dat girul pentru ca Ministerul Agriculturii să se constituie parte civilă într-un dosar construit din răzbunare politică", se arată în scrisoarea lui Iacob Gheorghe, citită ieri în şedinţa Biroului Politic al PC. 

La sfârşitul lunii trecute vicepreşedintele partidului Cristian Popescu Piedone a cerut Congres extraordinar. Daniel Constantin nici nu vrea să audă de congres mai devreme de 2016, dată la care a promis că îşi va încheia mandatul de lider, el propunând, în schimb, doar un Consiliu Naţional, în martie. În acest moment, însă, curentul pro-congres în PC tinde să devină majoritar.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close