Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin aruncă bomba în privinţa remanierii Guvernului

Daniel Constantin aruncă bomba în privinţa remanierii Guvernului

Daniel Constantin aruncă bomba în privinţa remanierii Guvernului
20 Oct 2015   •   17:10

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a declarat, marți, că la nivelul coaliției de guvernare nu s-a discutat, până în prezent, despre o eventuală remaniere guvernamentală, transmite Agerpres. 
"Sunt de trei ani și jumătate la pupitrul acesta și nu m-ați văzut niciodată criticând sau făcând vreo referire la vreun coleg de-al meu. Cred că, dacă sunt probleme, trebuie să le discutăm în interiorul partidului sau în interiorul Guvernului. Vă mărturisesc însă că nu am auzit vreo discuție, nu s-a provocat niciun fel de discuție în coaliție, până acum, vizavi de o eventuală remaniere guvernamentală", a arătat ministrul Agriculturii, în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Victoria.

Întrebat despre o afirmație a președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia acesta a discutat cu premierul despre necesitatea unor eventuale schimbări la nivel de miniștri sau secretari de stat, Constantin a răspuns: "Când se va impune discuția aceasta, cu siguranță o să vă dăm amănunte. Până acum, nu s-a impus".

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close