Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: Astăzi avem şansa să curăţăm România de regimul PDL şi Traian Băsescu

Daniel Constantin: Astăzi avem şansa să curăţăm România de regimul PDL şi Traian Băsescu

Daniel Constantin: Astăzi avem şansa să curăţăm România de regimul PDL şi Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Oct 2012   •   19:14

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, la deschiderea evenimentului de la Arena Naţională, că Uniunea Social Liberală a atins obiective importante pentru România şi că acum, când se află în faţa celei mai importante campanii electorale din ultimii 20 de ani, este mai unită ca niciodată.

"Astăzi avem şansa să curăţăm România de regimul PDL şi Traian Băsescu", a spus liderul PC, la evenimentul de lansare a candidaţilor USL pentru parlamentare.

Iată cele mai importante declaraţii ale co-preşedintelui Uniunii Social Liberale


-Sunteţi astăzi în faţa USL mai mulţi ca niciodată. Suntem în USL mai mulţi ca niciodată. La un an şi jumătate după înfiinţare, USL e mai unită ca niciodată.

-La început a fost o idee. Apoi au fost trei oameni care au crezut în această idee, apoi 3 partide care au lăsat de-o parte orice rivalitate şi au mers pe un drum comun.

-USL şi-a atins mai multe obiective, însă astăzi suntem în faţa celei mai importante campanii electorale din ultimii 20 de ani. Astăzi avem ocazia să curăţăm România de tot răul pe care l-a făcut PDL şi regimul lui Traian Băsescu.

-Suntem mai aproape de victorie, o victorie pentru România(...). Mulţi consideră că, prin numărul mare de participanţi, vrem să facem o manifestaţie de forţă. Eu cred ca ne-am demonstrat forţa cand am câştigat 36 de consilii judeţene.

-Nu trebuie să ne mai demonstrăm forţa şi nu cred că trebuie să facem ca PDL, să ne rugăm de partenerii externi să ne scoată dintr-un colţ al izolării(...). Trebuie să arătăm că suntem un popor demn.

-USL are o mare obligaţie către români. Să le redea speranţa. Ziua de astăzi marchează intrarea în linie drepată pentru cea mai dură campanie pe care o vom avea în România.

-Haideţi la vot pe 9 decembrie să aruncăm la istorie ceea ce sa reprezintă regimul lui Traian Băsescu.



×
Subiecte în articol: USL miting USL Arena Nationala
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close