Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: Băsescu încearcă să evite discuţiile despre problemele adevărate ale românilor

Daniel Constantin: Băsescu încearcă să evite discuţiile despre problemele adevărate ale românilor

Daniel Constantin: Băsescu încearcă să evite discuţiile despre problemele adevărate ale românilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2011   •   17:23

Prezent la emisiunea "100 de minute”, preşedintele PC, Daniel Constantin a declarat că Traian Băsescu încearcă să abordeze orice subiect, mai puţin cele care îi interesează, de fapt, pe români.

"Am văzut un preşedinte ridicol, speriat, încercând să discute despre orice, dar nu despre ce îi vizează pe cetăţeni. Preşedintele este speriat, vine cu teme doar pentru a muta discuţiile de la problemele adevărate."

 


Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru Antena 3, că partidele din opoziţie, PSD, PNL şi PC vor adopta o poziţie comună în cadrul USL privind invitaţia preşedintelui României, Traian Băsescu de a participa la consultările pe tema revizuirii Constituţiei dar şi a reorganizării administrative.

"Vom adopta o poziţie la nivelul USL. Întrucât termenii politici nu mai sunt aceiaşi, cele trei partide din cadrul USL se vor coordona pe luarea unei decizii", a precizat Mihai Voicu.

Vicepreşedintele PNL a menţionat că partidele încă nu au primit invitaţiile oficiale în acest sens. „Deocamdată nu am primit nimic. Nu ţinem şedinţe extraordinare pentru asta. Avem întâlniri săptămânale, iar timp este.”

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close