Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin, despre respingerea moţiunii: Am asistat la certificarea existenţei unui stat totalitar

Daniel Constantin, despre respingerea moţiunii: Am asistat la certificarea existenţei unui stat totalitar

Daniel Constantin, despre respingerea moţiunii: Am asistat la certificarea existenţei unui stat totalitar
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Oct 2010   •   21:07

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a vorbit la "Ştirea zilei" despre moţiunea de cenzură şi votul din Parlament. În opinia liderului conservatorilor, Opoziţia nu este pregătită să folosească mijloacele pe care le folosesc cei de la guvernare pentru a-şi asigura votul favorabil, iar evenimentele de astăzi au reconfirmat instituirea unui stat de tip autoritar.

"Este o zi tristă, poate cea mai tristă din istoria României. Pentru că, dincolo de caracterul acestor oameni care au promis că vor vota moţiunea, din păcate, cred eu că am asistat astăzi la instalarea sau certificarea existenţei unui stat totalitar, în care libertatea de exprimare din păcate nu mai există. În care, din păcate, funcţionează legea dosarelor la DNA şi legea puterii banilor din bugetul de stat. Două elemente extrem de importante, pe care Opoziţia nu le are", a declarat Daniel Constantin.

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost respinsă, miercuri, în Parlament, cu 219 voturi "pentru" şi o abţinere. Pentru ca documentul intitulat "Moţiunea României majoritare, moţiune populară" să treacă erau nevoie de 236 de voturi "pentru", dintr-un total de 470. Opoziţia mai avea nevoie de 17 voturi pentru răsturnarea Guvernului.

Daniel Constantin, despre respingerea moţiunii




×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close