x close

Daniel Constantin, gata să rupă ALDE: „Nu am vrut formarea unui partid care să fie folosit de domnul Tăriceanu după bunul plac”

11 Apr 2017   •   17:35
Daniel Constantin, gata să rupă ALDE: „Nu am vrut formarea unui partid care să fie folosit de domnul Tăriceanu după bunul plac” Foto: gov.ro

Deputatul Daniel Constantin vrea să spargă Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) în cele două formațiuni care au fuzionat în 2015: Partidul Liberal Reformator (PLR) și Partidul Conservator (PC).

„Domnul Tăriceanu nu se mai comportă într-un mod normal acum. Funcţia mea de copreşedinte este doar formală. Decizii de-acum sunt luate în mod unilateral, abuziv. Regret că domnul Tăriceanu a ajuns la un astfel de comportament, care observ că l-a caracterizat şi în trecut. (…) Niciun membru care nu este de-acord cu conducerea partidului nu mai este invitat la şedinţe (...)Avem un congres pus sub semnul întrebării din punct de vedere legal. Am apelat deja în instanţă, însă şi acolo domnul Tăriceanu acţionează abuziv, întârziind procesul. În zilele următoare vom depune o altă sesizare în instanţă, pentru că protocolul de fuziune nu a fost respectat, astfel încât ALDE să nu mai existe şi să se revină la situaţia iniţială: PC şi PLR. Noi nu am vrut formarea unui partid care să fie folosit de domnul Tăriceanu după bunul plac”, a afirmat Daniel Constantin pentru Adevărul.

Citeşte mai multe despre:

Daniel Constantin ALDE Călin Popescu Tăriceanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati