Antena 3 Politică Daniel Constantin, Mircea Banias şi Eugen Durbacă, excluşi din ALDE

Daniel Constantin, Mircea Banias şi Eugen Durbacă, excluşi din ALDE

04 Mai 2017   •   16:54
Daniel Constantin, Mircea Banias şi Eugen Durbacă, excluşi din ALDE
Sursa foto: Foto: gov.ro

Conducerea ALDE a decis, joi, excluderea din partid a lui Daniel Constantin, Eugen Durbacă şi Mircea Banias, a anunţat vicepreşedintele formaţiunii Andrei Gerea, scrie Agerpres.

"Am avut excluderile unor colegi care s-au opus în ultima perioadă deciziilor partidului şi au adoptat anumite poziţii duplicitare în legătură cu ALDE. (...) S-au votat trei excluderi din partid în persoana domnului Daniel Constantin, domnului Mircea Banias şi domnului Eugen Durbacă", a declarat Gerea după şedinţele forurilor de conducere ale ALDE. 

El a adăugat că nu au fost făcute alte propuneri de excluderi şi că s-a încercat o mediere cu cei trei, dar nu a reuşit. 

"Numele le ştiţi şi dumneavoastră de o săptămână. A fost o săptămână în care s-a încercat o mediere cu doi dintre cei aflaţi pe listă, care au depus o acţiune împotriva partidului în justiţie, dar, din păcate, nu s-a putut ajunge la niciun rezultat şi am fost nevoiţi să luăm această decizie", a menţionat Gerea. 

El a precizat că din 96 de membri prezenţi, 92 au fost pentru excluderea lui Daniel Constantin şi 91 pentru excluderea celorlalţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close