Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: „Nu mi s-a propus nicio funcţie”

Daniel Constantin: „Nu mi s-a propus nicio funcţie”

Daniel Constantin: „Nu mi s-a propus nicio funcţie”
Sursa foto: Foto: gov,ro
21 Iun 2017   •   13:11

Deputatul Daniel Constantin a susţinut, miercuri, că votul la moţiunea de cenzură trebuie să fie secret şi nu cu bilele la vedere, punctând că nu i-a fost propusă nicio funcţie în guvern şi nici nu este interesat de vreo funcţie.

"A decis un singur om din PSD şi ALDE. Din păcate abuzurile continuă. Votul trebuie să fie secret, nu contează o să depăşim, o să depăşească probabil Guvernul şi pragul acesta. Eu vreau să vă spun un singur lucru: eu fac toate aceste lucruri din convingere, nimic altceva. Sunt convins că politica aceasta trebuie să înceteze - cum ne spune liderul de partid, trebuie să votăm ca oile! Asta cred că ţine de domeniul trecutului. Tăriceanu şi Dragnea, din păcate, încă vor să conducă, să controleze Parlamentul, Guvernul cu o astfel de politică", a spus Constantin.

El a susţinut că sunt mulţi parlamentari care nu ar vota moţiunea de cenzură, adăugând însă că ''există o anumită teamă''.

"Sunt mulţi care cu siguranţă nu ar vota moţiunea de cenzură. Încă mai există o anumită teamă, dar eu pot să vă spun că în momentul de faţă - aşa cum simt eu, cum îi văd pe colegi, cum îi văd pe prietenii pe care i-am avut, cu care am lucrat în PSD - cu siguranţă când vor vedea că vor fi foarte multe voturi care vor lipsi, vor lipsi şi ei de la vot sau vor vota cum trebuie", a arătat Daniel Constantin.

El a precizat că nu va ocupa nicio funcţie în guvern, chiar dacă moţiunea de cenzură nu va trece.

"Chiar dacă nu trece moţiunea de cenzură eu nu voi intra în niciun Guvern. Nu mă interesează nicio funcţie. Nu mi s-a propus nicio funcţie. Nu s-a discutat de nicio funcţie. Nu s-a discutat despre nicio afacere. Eu am auzit altceva, din partea cealaltă: discuţiile pe care le-a spus domnul preşedinte Dragnea cred că au avut loc în partea cealaltă şi tot în curs de noapte. O să dăm şi amănunte la un moment dat, acestea sunt lucruri importante. Am dat o mână de ajutor cu toţi colegii mei care sunt astăzi neafiliaţi şi care, în mod abuziv, au fost daţi afară din ALDE tocmai pentru că ţin la principii", a spus deputatul.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close