Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin Obiectivul primordial al partidului este ca în 2016 să fie o formaţiune indispensabilă guvernării în România

Daniel Constantin Obiectivul primordial al partidului este ca în 2016 să fie o formaţiune indispensabilă guvernării în România

Daniel Constantin Obiectivul primordial al partidului este ca în 2016 să fie o formaţiune indispensabilă guvernării în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   13:17


Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sâmbătă, că "obiectivul primordial" al partidului este ca în 2016 să fie o formaţiune "fără de care să nu se poată face guvernarea în România".
   
Daniel Constantin a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de Alegeri Judeţene a PC Cluj, că partidul începe "o mare reorganizare, o mare reformă", astfel încât să îşi atingă obiectivele proprii.
   
"Astăzi începe, probabil, o mare reformă, o mare reorganizare a PC. Asistăm la prima conferinţă judeţeană de alegeri dintr-o serie de conferinţe, până la Congresul PC din septembrie. Dorim să reformăm partidul, să îl reorganizăm astfel încât să ne atingem obiectivele proprii, ca în 2014, la alegerile europarlamentare, să dublăm scorul PC. Alegerile europarlamentare ar trebui considerate un obiectiv de etapă, obiectivul primordial este ca, în 2016, să fim un partid mult mai puternic decât suntem acum, un partid fără de care să nu se poată face guvernarea în România. Provocarea este ca în 2016, fie că vom fi în USL, fie că vom avea candidaturi separate, să putem demonstra că suntem o forţă", a spus Constantin.
   
Liderul PC a anunţat că, întrucât participă la prima conferinţă judeţeană de alegeri din ţară, se înscrie în cursa pentru un nou mandat de preşedinte al PC, la Congresul care va avea loc în luna septembrie.
   
La Conferinţa de Alegeri Judeţene a PC Cluj, la care participă 441 de delegaţi, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei este actualul deţinător al funcţiei, Şerban Rădulescu.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close