Antena 3 CNN Politică Daniel Constantin: PC nu se va opune nominalizării PNL la Transporturi

Daniel Constantin: PC nu se va opune nominalizării PNL la Transporturi

Daniel Constantin: PC nu se va opune nominalizării PNL la Transporturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   09:44
Liderul conservatorilor, Daniel Constantin, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, că PC nu se va opune nominalizării pe care o va face PNL la Ministerul Transporturilor.
 
'Nu ne vom opune nominalizării pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred că au toată responsabilitatea de a propune oameni valoroşi în fruntea Ministerului Transporturilor, au oameni valoroşi care pot să răspundă acestor cerinţe şi cred că va fi o chestiune de discuţie între PNL şi cel care conduce guvernul, în speţă premierul Victor Ponta', a declarat, într-o conferinţă de presă, Daniel Constantin, conform Agerpres.
 
Acesta a subliniat că PC va susţine poziţia PNL vizavi de nominalizare. 'În egală măsură, premierul, aşa cum de fiecare dată a avut ultimul cuvânt, are ultimul cuvânt în nominalizări, după consultarea, sigur, cu preşedintele partidului care propune. Eu sunt convins că nu sunt neînţelegeri şi că lucrurile vor fi clarificate duminică după şedinţa PNL-ului', a conchis liderul conservatorilor. 
 
Daniel Constantin a efectuat vineri o vizită în judeţul Alba unde, în calitatea sa de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a avut întâlniri cu fermieri şi cu şefii serviciilor deconcentrate din cadrul MADR. 
 

×
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close