Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu, liderul PPU, la Convenția Pro România: Diferențele dintre noi ne îmbogățesc, nu ne separă

Daniel Ionașcu, liderul PPU, la Convenția Pro România: Diferențele dintre noi ne îmbogățesc, nu ne separă

Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a fost invitat la Convenția partidului Pro România, acolo unde a explicat care sunt pilonii doctrinei partidului său și și-a exprimat convingerea că în România poate exista un dialog eficient și cooperare între toate formațiunile politice care sunt responsabile.

Daniel Ionașcu, liderul PPU, la Convenția Pro România: Diferențele dintre noi ne îmbogățesc, nu ne separă
16 Feb 2020   •   14:40

”Doctrina noastră are trei priorități: susținerea clasei de mijloc, încurajarea creativității, a inteligenței excepționale a acestui neam și susținerea eficientă a categoriilor vulnerabile. Principii fundamentale pentru dezvoltarea României, care deschid calea unui dialog constructiv cu toate forțele politice responsabile”, a spus Daniel Ionașcu.

Umanistul a subliniat că valoarea umană primează și că diferențele dintre oameni ne fac mai bogați și nu ar trebui să ne dezbine.

”Suntem umaniști și români, oameni liberi care se supun propriei conștiințe și lui Dumnezeu. Avem obligația de a ne promova valorile, de a înțelege că diferențele dintre noi ne îmbogățesc, nu ne separă și nu ne iau dreptul de a spune răspicat ce ne dorim, ce ne doare”, a punctat Daniel Ionașcu.

Daniel Ionașcu, președinte executiv PPU, la Convenția Pro România

×
Subiecte în articol: Daniel Ionașcu
Parteneri
Horoscop 11 iunie 2023. Zodia care este de neatins astăzi
x close