Antena 3 CNN Politică Daniel Ionaşcu, preşedinte executiv PUSL: "Drulă și USR își bat joc de români"

Daniel Ionaşcu, preşedinte executiv PUSL: "Drulă și USR își bat joc de români"

Preşedintele executiv al PUSL, Daniel Ionaşcu, îl acuză pe proaspătul preşedinte al USR, Cătălin Drulă, că "îşi bate joc de români".

Daniel Ionaşcu, preşedinte executiv PUSL: "Drulă și USR își bat joc de români"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2022   •   14:08

"Urmare a recentelor declarații ale noului președinte USR, Cătălin Drulă, Partidul Umanist Social Liberal, partid ghidat în mod real de doctrina pe care și-a asumat-o, condamnă poziționările populiste și periculoase pe care USR, ca agentură a progresismului barbar și dezumanizant, le aduce pe scena politică românească.

Dacă unele derapaje pot fi puse pe seama lipsei de experiență a formațiunii „oamenilor noi”, persistența acestora în discursul urii și al demolării nu mai găsește justificări în actualul context, al crizelor interne și externe suprapuse. Democrația înseamnă DIALOG. Și are drept scop PACEA SOCIALĂ. Nicidecum alimentarea clivajului și dezbinării!

În acest sens, Partidul Umanist Social Liberal acționează, încă de la constituirea sa, din 1991, pentru dezvoltarea României în acord și sinergie cu valorile noastre istorice, precum religia, familia sau tradiția. Atacurile permanente, pe care pseudo-salvatorii din USR le dau asupra românilor, nu trebuie să lase indiferentă clasa politică. Dacă discursul electoral a reușit să atragă și alegători onești, de bună credință, dezamăgiți, pe drept, de ritmul evoluției societății noastre, rezultatele în practică au fost opuse așteptărilor acestora.

De la administrațiile locale ale Timișoarei sau Bucureștiului, până la contra-performanța guvernamentală în toate domeniile gestionate, USR și-a dovedit, deopotrivă, incompetența și agenda străină de interesele oamenilor. Dubla măsură, ipocrizia și isteria sunt singurele caracteristici ale formațiunii care a înșelat speranțe legitime ale votanților. Cei care declară că vor desființarea „pensiilor speciale” beneficiază în fapt de ele, prin cel mai catastrofal premier de după 1990, Dacian Cioloș, fost Comisar European și actualmente europarlamentar, cu siguranță nu al României.

Cei care declamau, din opoziție, independența Justiției, odată ajunși la putere, și-au dorit tocmai controlul politic al acesteia. Și , în timp ce declamau nevoia dezvoltării, blocau proiecte necesare comunităților locale. Cei care se revendică, în mod mincinos și abuziv, de la clasa de mijloc, acționează, permanent, pentru subminarea și distrugerea capitalului românesc, singurul capabil să ofere stabilitate economiei.

Astăzi, USR are un președinte – al treilea în doar un an de zile – care “s-a remarcat” doar prin lăudarea dreptății înfăptuite cu ranga și înregistrarea în scopul delațiunii a partenerilor de guvernare. Pentru toate cele de mai sus, Partidul Umanist Social Liberal condamnă public USR, ca reprezentant al intereselor oculte și contrare celor naționale ale României.

Totodată, lansăm un apel către toți alegătorii de a nu se mai lăsa înșelați de discursul agresiv și gol de conținut al autointitulaților „salvatori", se arată în comunicatul semnat de Daniel Ionașcu, președintele executiv PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL Daniel Ionașcu USR Cătălin Drulă
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close