Antena 3 CNN Politică Daniel Zamfir: Cîțu a făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față

Daniel Zamfir: Cîțu a făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, susține că premierul Florin Cîțu a transformat cămătăria în politică de stat, românii plătind dobândă la dobândă pentru așa-zisele măsuri de sprijin pe perioada pandemiei.

Daniel Zamfir: Cîțu a făcut din cămătărie politică de stat. Nu i se mișcă un mușchi pe față
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   14:15

Într-o postare pe contul său de socializare, senatorul PSD lansează un atac virulent la adresa primului ministru, fost cârmaci al Finanțelor țării. 
Sub genericul ”Cămătăria ca politică de stat", Zamfir spune că lui Florin Cîțu nu i se mișcă niciun mușchi pe față atunci când prezintă jaful ca un sprijin.

Ca si cum nu era suficient ca le-a facilitat bancilor si IFN-urilor sa aplice dobanda la dobanda pentru perioada amanarii ratelor, ANAF-ul, IN ACELASI STIL CAMATARESC, percepe dobanzi si penalitati de intarziere pentru perioada amanarii impozitelor si contributilor datorate de antreprenori pe perioada pandemiei.

Fara sa i se miste un muschi pe fata, Citu prezinta asta ca pe spijin acordat celor cu rate la banci si firmelor romanesti.”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

 

CAMATARIA CA POLITICA DE STAT Ca si cum nu era suficient ca le-a facilitat bancilor si IFN-urilor sa aplice dobanda la...

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe Joi, 21 ianuarie 2021

 

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir Florin Cîțu
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close