Antena 3 CNN Politică Daniel Zamfir (PSD): Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București a fost dat afară

Daniel Zamfir (PSD): Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București a fost dat afară

Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București, acuză senatorul PSD Daniel Zamfir: „Știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”.

Daniel Zamfir (PSD): Unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București a fost dat afară
Sursa foto: Captură Antena 3
20 Iun 2022   •   22:33

„Marea mizerie PNL-USR de la București. Astăzi (luni - n.r.), unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Căuni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București. Faptul că dr. Căuni s-a "încăpățânat" să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi tratați și bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal și știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina, că este un manager cum rar am întâlnit”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

El afirmă că „alianța peneliștilor cu useriștii și nefericitul primar general” e peste puterea sa de înțelegere.

„Ce-i leagă oare, atât de tare, pe peneliști și useristi din București să rămână mâna-n mâna sub comandă lui NIMICusor? Am pretenția că înțeleg multe lucruri în politică, dar alianța penelistilor cu useriștii și nefericitul primar general e peste puterea mea de înțelegere”, conchide Zamfir.

Dana Budeanu, dezvăluire-șoc despre extinderea Spitalului Colentina: "Nu mai acceptați așa ceva! Toți medicii, răsculați-vă!"

Şi Dana Budeanu a vorbit astăzi, la emisiunea Sinteza Zilei, despre miza construirii unui nou corp al Spitalului Colentina. Aceasta spune că Nicușor Dan vrea să îl înlocuiască pe actualul manager, dr. Victor Cauni, cu un om al său.

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir PSD
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close