Antena 3 CNN Politică Doliu în PSD! Primar răpus de coronavirus

Doliu în PSD! Primar răpus de coronavirus

Primarul comunei Gorban, Dănuț Rotaru, a decedat la vârsta de 62 de ani, din cauza noului coronavirus.

Doliu în PSD! Primar răpus de coronavirus
Sursa foto: Facebook / PSD Iași
de Laura Dinu    |    24 Noi 2021   •   15:04

Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții Partidului Social Democrat Iași. 

PSD Iași exprimă regretul profund pentru pierderea unuia dintre cei mai activi primari.

Dănuț Rotaru, timp de 9 ani edilul comunei Gorban, a fost un soț, părinte și un bunic minunat, un coleg de nădejde, preocupat permanent de a realizarea de lucruri frumoase în comunitatea locală.

Toate acțiunile sale au fost îndreptate spre beneficiul celor care l-au mandatat să îi reprezinte. Cu siguranță că faptele sale vor vorbi și de acum încolo. Școli, grădinițe, drumuri, parcuri de joacă pentru copii, dar și alte proiecte pe care și-a pus amprenta edilul sunt mărturii ale muncii unui om care și-a dedicat o bună parte din viață în slujba comunității.

Vatra din Gura Bohotin va rămâne veșnic în amintirea sătenilor ca fiind unul dintre proiectele primarului Dănuț Rotaru pentru păstrarea tradițiilor și obiceiurilor locale, dar și ca tinerii să își amintească tot timpul cum se făceau pâinea, plăcintele și cozonacii odinioară.

Să păstrăm vie amintirea colegului nostru, care a plecat spre o lume mai bună! Dumnezeu să-l ierte!”, se arată într-un comunicat de PSD Iași. 

A fost infectat cu COVID-19

Primarul era internat încă de acum trei săptămâni, când a fost infectat cu coronavirus, scrie bzi.ro.

Starea edilului s-a degradat însă, noaptea trecută decedând la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. Acesta era cunoscut şi cu alte afecţiuni.

O nouă tradiție în comună

Primarul din Gorban, judeţul Iaşi, a creat în urmă cu câţiva ani o nouă tradiţie în comună. După ce a inaugurat un cuptor comunal de care toate gospodinele se pot folosi la nevoie, la fiecare sărbătoare mare, fie că e hramul în comună, fie că e Crăciun sau că e Paşte, gospodinele se adună în casa primarului şi pregătesc cozonaci.

×
Subiecte în articol: PSD Dănuț Rotaru
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close