Antena 3 CNN Politică Darius Vâlcov. Cine este omul despre care premierul Grindeanu spune că a făcut evaluarea Guvernului

Darius Vâlcov. Cine este omul despre care premierul Grindeanu spune că a făcut evaluarea Guvernului

Darius Vâlcov. Cine este omul despre care premierul Grindeanu spune că a făcut evaluarea Guvernului
14 Iun 2017   •   23:39

Darius Vâlcov. Premierul Sorin Grindeanu susține că cel care a făcut evaluarea Guvernului pentru PSD este Darius Vâlcov. Eu știu că domnul Vâlcov nu mai este membru al PSD, a spus Grindeanu. 

În vârstă de 40 de ani, Darius Vâlcov a fost unul din liderii PDL, primar al municipiului Slatina vreme de opt ani. În 2012, Vâlcov a demisionat din PDL, fiind eliberat din funcție. A câștigat apoi alegerile locale din același an, dar a renunțat la funcție după ce a fost ales senator de Olt. 

Ulterior, vreme de patru luni, Darius Vâlcov a fost ministru delegat pentru Buget, iar ulterior, până în decembrie 2015, ministru de Finanțe.

Cariera politică a domnului Darius Vâlcov a avut de suferit în momentul în care acesta a intrat în vizorul DNA. Darius Vâlcov a fost pus sub urmărire penală pentru infracțiunea de trafic de influență și mită, infracțiuni pe care le-ar fi făcut pe vremea când era primar în Slatina. 

Darius Vâlcov este fostul soț al Laviniei Șandru. 

×
Subiecte în articol: Darius Valcov PSD Sorin Grindeanu PSD
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close