Antena 3 CNN Politică Darius Vâlcov primește atribuții oficiale pentru evaluarea Guvernului

Darius Vâlcov primește atribuții oficiale pentru evaluarea Guvernului

Darius Vâlcov primește atribuții oficiale pentru evaluarea Guvernului
08 Ian 2019   •   17:40

Darius Vâlcov, omul de bază a lui Liviu Dragnea și creierul din spatele programului de guvernare, a primit atribuții extinse în cadrul Guvernului.

Darius Vâlcov va face o analiză a îndeplinirii Programului de guvernare în anul 2018.

Va coordona toată activitatea Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, astfel încât să fie scoase 500 de exemplare ale unui volum editorial legat de îndeplinirea Programului de guvernare din 2018. 

Până la data de 1 februarie, Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză va transmite fiecărui minister evaluările parţiale pe fiecare domeniu din Programul de guvernare, pe baza situaţiei prezentate de acestea pe parcursul lunii octombrie 2018

Până la data de 15 februarie, fiecare instituţie care are responsabilităţi sau contribuţii la îndeplinirea angajamentelor din Programul de guvernare va transmite pe e-mail la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză propunerea acestora pentru forma finală a capitolului, cu includerea tuturor realizărilor din anul 2018.

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză va prezenta în Guvern Raportul însoţit de un memorandum care să evidenţieze, în sinteză, realizările din 2018.

×
Subiecte în articol: guvern oficial evaluare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close