Antena 3 Politică De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Gîrbovan pentru funcția de ministru al Justiției

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Gîrbovan pentru funcția de ministru al Justiției

28 Aug 2019   •   18:42
De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Gîrbovan pentru funcția de ministru al Justiției

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că respinge remanierea propusă de Viorica Dăncilă. A și explicat de ce în cazul majorității miniștrilor. 

"În primul rând, nu accept nici o propunere de remaniere din partea acestui guvern, nu doar pentru că acest guvern și-a schimbat componența politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur și simplu inacceptabile. Așadar, resping în integralitate remanierea propusă de premier.

Resping propunerea pentru ministrul justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituțiilor și nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu", a spus Iohannis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close