Antena 3 Politică De ce nu se votează Guvernul Orban săptămâna aceasta

De ce nu se votează Guvernul Orban săptămâna aceasta

de S.T.    |    28 Oct 2019   •   14:42
De ce nu se votează Guvernul Orban săptămâna aceasta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca audierile candidaţilor la funcţia de ministru să aibă loc marţi şi miercuri, iar lunea viitoare să aibă loc plenul comun în care să se supună votului învestirea Guvernului Orban.

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat că sunt „anumite sensibilităţi” de care a trebuit să se ţină seamă.

„Există anumite sensibilităţi de care a trebuit să ţinem seamă. Miercuri a fost Colectivul şi am găsit cu toţii împreună că nu e poate cea mai bună zi pentru activitatea Parlamentului.

De asemenea, pentru joi, când se puteau face în continuare audieri, s-a ajuns la concluzia că e sărbătoarea morţilor (n.r. - Ziua Morţilor sau Luminaţia, sărbătorită în calendarul romano-catolic) şi nu putem să forţăm, nimeni nu a vrut să forţeze.

Au fost idei, dar toată lumea a fost de acord cu programul pe care l-am propus în discuţiile din Birourile permanente reunite”, a explicat Meleşcanu. 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close