Antena 3 CNN Politică De ce mitingul PNL, cu 50.000 de oameni, a fost amânat cu două săptămâni

De ce mitingul PNL, cu 50.000 de oameni, a fost amânat cu două săptămâni

De ce mitingul PNL, cu 50.000 de oameni, a fost amânat cu două săptămâni
de M.Z.    |    18 Oct 2016   •   19:54

Partidul Naţional Liberal (PNL) a decis, marţi, să amâne pentru data de 5 noiembrie organizarea mitingului pe care îl anunța cu 50.000 de oameni și pe care dorea să îl desfăşoare sâmbătă, a anunţat vicepreşedintele PNL Cezar Preda.

"Partidul Naţional Liberal, în Comisia de unificare, a decis ca acest miting care nu este încă aprobat în totalitate să nu se mai ţină sâmbătă (...) şi va organiza o acţiune în acelaşi mod la începutul lunii noiembrie. Noi am convenit să fie data de 5 noiembrie. (...) Nu ştiu dacă va rămâne exact data de 5, vom stabili în Biroul Permanent Naţional", a spus Cezar Preda.

La rândul său, liberalul Răzvan Prișcă a invocat o decizie internă a staffului de campanie, având în vedere că peste două săptămâni, când a fost programat mitingul, vor fi prezentați și candidații la parlamentare.

”Mitingul a fost amânat pentru 5 noiembrie, când vor fi prezentați candidații la alegerile parlamentare. E o decizie politică. E vorba de stafful de campanie, este o strategie internă de campanie să se amâne cu două săptămâni”,  a spus analistul politic Răzvan Prișcă, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Citiți și Scandal pentru mitingul PNL cu 50.000 de oameni. Firea: Au autorizație, e o manipulare a PNL. Gorghiu: Protestul nu se poate ține, cineva face glume

 


 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close