Antena 3 Politică De la Guvern, iar în primărie. Premierul demisionar Boc este favoritul PDL la şefia Primăriei Cluj-Napoca

De la Guvern, iar în primărie. Premierul demisionar Boc este favoritul PDL la şefia Primăriei Cluj-Napoca

06 Feb 2012   •   23:59
De la Guvern, iar în primărie. Premierul demisionar Boc este favoritul PDL la şefia Primăriei Cluj-Napoca Foto: Agerpres

Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a declarat, luni, că filiala ar susţine "necondiţionat" o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, în cazul în care el ar decide să candideze pentru funcţia de primar, informează Mediafax.
   
Alexandru Coroian susţine că fostul premier va avea sprijinul "total şi necondiţionat" al filialei în eventualitatea în care ar decide să intre în cursa electorală pentru Primăria Cluj-Napoca,  întrucât este "un simbol" al oraşului.
   
"Emil Boc este un simbol pentru PDL şi pentru Cluj-Napoca, iar dup[ demisia sa din fruntea Guvernului, dacă se va decide să candideze pentru funcţia de primar al municipiului, va fi sprijinit total şi necondiţionat de către PDL Cluj", a spus Coroian.
   
Potrivit acestuia, Emil Boc a fost un premier "echilibrat".

Intrebat despre o posibilă viitoare candidatură, Emil Boc a declarat că nu s-a gândit să revină la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, dar a arătat că oraşul i-a rămas drag şi că "acasă este acasă întotdeauna".
   
"Nu m-am gândit la acest lucru. Evident, Clujul îmi este drag, pentru că nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, dar Clujul are primar şi vom merge mai departe", a spus Boc, la postul public de televiziune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close