Antena 3 CNN Politică De tot râsul: PDL-iştii, instruiţi cum să îl apere pe Băsescu şi cum să vorbească la TV

De tot râsul: PDL-iştii, instruiţi cum să îl apere pe Băsescu şi cum să vorbească la TV

De tot râsul: PDL-iştii, instruiţi cum să îl apere pe Băsescu şi cum să vorbească la TV
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Iul 2011   •   16:23

Democrat-liberalii sunt instruiţi cum anume să îl apere pe Traian Băsescu în conflictul cu Moscova. În plus, membrii PDL mai primesc indicaţii şi cu privire la modul în care trebuie să vorbească la televizor despre detronarea lui Vanghelie de la şefia PSD Bucureşti.

Roberta Anastase le cere reprezentanţilor PDL să taxeze lipsa de respect a reprezentanţilor Ministerul rus de Externe, care a dezaprobat afirmaţia şefului statului potrivit căreia şi el le-ar fi ordonat trupelor să treacă Prutul pentru a ataca URSS-ul în 1941. În mesaj se vorbeşte despre o poziţie unitară faţă de reacţia oficialilor ruşi.

Democrat-liberali sunt instruiţi să spună că românii nu trebuie să îşi mai plece capul în faţa nimănui. Cu acest prilej, se lansează şi un atac la adresa fostului preşedinte Ion Iliescu, punându-se în discuţie relaţia acestuia cu Moscova. În mesajul trimis de Roberta Anastase se vorbeşte şi despre modul "abuziv" în care Marian Vanghelie a fost înlăturat de la şefia PSD Bucureşti.

Prim-vicepreşedintele PDL nu a scăpat de această ocazie ca să critice liderii opoziţiei. Cel vizat este de această dată Victor Ponta, aducându-se în discuţie influenţa pe care acesta o are asupra lui Crin Antonescu. Celelalte directive de partid sună cam aşa: nu există tensiuni în relaţia cu UDMR, regionalizarea nu a fost abandonată, inaugurarea celor două staţii de metrou este un succes al guvernului şi majorarea preţului la gaze nu va afecta populaţia.

PDL-iştii beneficiază şi de un ghid TV care conţine teme cu potenţial mediatic şi subiecte de discuţie care să pună într-o lumină pozitivă partidul, cum ar fi investiţiile de la metrou.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close