Antena 3 Politică Decizia luată de Oana Zăvoranu. Ce vrea să facă, după ce a renunțat la afaceri

Decizia luată de Oana Zăvoranu. Ce vrea să facă, după ce a renunțat la afaceri

de M.Z.    |    28 Aug 2017   •   08:18
Decizia luată de Oana Zăvoranu. Ce vrea să facă, după ce a renunțat la afaceri Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

De când a pus mâna pe moştenirea de familie şi a renunţat la afacerea cu cimitire, Oana Zăvoranu vrea să se implice în viitorul ţării şi îşi face partid

Nu o preocupă, însă, problemele din economie şi justiţie, ci soarta animalelor. Vrea să salveze urşii şi câinii fără adăpost. 

Oana Zăvoranu nu vrea să îşi facă un partid clasic, aşa că a pus bazele noii formaţiuni printr-o consultare publică și a ales să facă asta cu miile de prieteni de pe Facebook. 

Cu banii moşteniţi de la mama sa, sumă despre care spune că este departe de 60 de milioane de euro, răspândită în presă, Oana Zăvoreanu vrea să rezolve şi problema şomajului. 

Oricum, cel puţin la capitolul popularitate pe Facebook, Oana Zăvoreanu stă mai bine decât mulţi politicieni. Are o treime din numărul de like-uri primite de Klaus Iohannis, de zece ori mai multe decât PSD şi de 100 de ori mai multe decât premierul Mihai Tudose. Până când îşi va înregistra partidul, mai are şi alte chestiuni mărunte de rezolvat. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close