Antena 3 CNN Politică Decizie explozivă în ședința liderilor PSD. Viorica Dăncilă: „Vom avea o analiză în partid să vedem unde s-a greșit”

Decizie explozivă în ședința liderilor PSD. Viorica Dăncilă: „Vom avea o analiză în partid să vedem unde s-a greșit”

Decizie explozivă în ședința liderilor PSD. Viorica Dăncilă: „Vom avea o analiză în partid să vedem unde s-a greșit”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    28 Mai 2019   •   17:11

Decizie de ultimă oră în PSD.

Paul Stănescu a fost ales președinte executiv al PSD.

„Am avut astăzi Biroul Permanent Național și întâlniri cu grupul PSD, grupul de la Camera Deputaților și de la Senat. Discuțiile s-au purtat pe rezultatul alegerilor. Am înțeles semnificația votului și am dispus să avem o analiză în partid să vedem unde s-a greșit, să îndreptăm greșelile pe care le-am avut și uniți să mergem mai departe.

Am discutat despre modul în care vom funcționa în cadrul partidului.

În cadrul Biroului Permanent Național am hotărât ca funcția de președinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu. Biroul Permanent Național să se întrunească în fiecare luni a săptămânii, iar comitetul executiv național care conform statutului trebuie să se întrunească o dată la trei luni  să îl întrunim în fiecare lună iar ședințele să aibă loc în teritoriu.

Cred că este important să avem o viață de partid în care să luăm hotărârile, să avem o echipă sudată și toate hotărârile importante pentru PSD să le luăm în cadrul partidului”, a mai spus premierul.

Viorica Dăncilă: „Săptămâna viitoare expiră interimatele la trei portofolii. Am să cer colegilor mei să vină cu propuneri și ele vor fi votate în CEX. Trebuie să venim și cu o nominalizare și pentru funcția de vicepremier pentru că Viorel Ștefan pleacă la Curtea Europeană de Conturi. Majoritatea stabilește cine va fi nominalizat pentru aceste portofolii”

Viorica Dăncilă spune că a avut o discuție cu Liviu Dragnea înainte ca acesta să-și afle sentința.

„Am avut o discuție cu Liviu Dragnea în seara dinaintea sentinței și mi-a spus să nu îmi dau demisia, pentru că în spatele meu sunt mii de oameni care așteaptă să punem în practică programul de guvernare. Aceasta a fost ultima discuție pe care am avut-o cu domnul Dragnea. Nu vreau să comentez deciziile justiției”, a spus premierul.

Dăncilă: Nu sunt mulțumită de votul din diaspora

„În ziua votului am vorbit de mai multe ori la Ministerul de Externe. Știam că s-au deschis secții de votare în funcție de solicitările ambasadorilor. De aceea am cerut MAE o analiză, iar cei care au procedat greșit și au evaluat greșit trebuie să plece acasă, că vorbim de ambasadori sau consuli”, a punctat Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: sedinta analiza premier Camera Deputatilor
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close