Antena 3 CNN Politică Decizii bombă în fruntea PSD. Lideri excluși, numiri surpriză în organizații cheie

Decizii bombă în fruntea PSD. Lideri excluși, numiri surpriză în organizații cheie

Decizii bombă în fruntea PSD. Lideri excluși, numiri surpriză în organizații cheie
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Feb 2016   •   17:12
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat, marți după-masă, mai multe decizii luate la vârful partidului. Iată cele mai importante decizii luate de partid:

Domnul Robert Negoiță astăzi a decis să se retragă din funcția de președinte al organizației PSD București, a propus-o pe doamna Firea ca președinte interimar.
Decizia finală în ceea privește candidatul la București va fi luată în perioada următoare. Repet, este prima opțiune (Gabriela Firea — n.r.), dar, după ce vom avea ultimul sondaj de opinie, atunci vom lua și decizia finală, oficială și va fi și o lansare în toată regula", a afirmat președintele PSD, la finalul CExN al PSD.

Ilie Rafael a făcut o serie de afirmații care încalcă în mod flagrant codul de conduită, a fost exclus din partid. Atacuri împotriva unui coleg de partid, care nu sunt permise.

Organizația PSD Sector 5 intenționase să organizeze un miting împotriva unui alt coleg, domnul Rizea a fost suspendat pe o perioadă de șase luni din funcția de președinte a organizației.

De asemenea, pentru că doamna Firea nu mai poate rămâne președinte la organizația de Ilfov, și pentru a se realiza totuși o colaborare între Ilfov și București ,Robert Negoiță a fost numit secretar general pe regiunea Ilfov / București, pentru a ajuta ambele campanii.

Un președinte interimar a fost numit la Brăila, domnul Ion Rotar.

De asemenea, un post de vicepreședinte rămas vacant, la propunerea mea, a fost numită doamna Rovana Plumb.”

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close