Antena 3 CNN Politică Declaraţia pe care Becali a făcut-o cu privire la statutul politic al lui Adrian Năstase. "E posibil să promovăm LEGEA"

Declaraţia pe care Becali a făcut-o cu privire la statutul politic al lui Adrian Năstase. "E posibil să promovăm LEGEA"

Declaraţia pe care Becali a făcut-o cu privire la statutul politic al lui Adrian Năstase. "E posibil să promovăm LEGEA"
de O.P.    |    19 Mar 2013   •   13:05

Deputatul independent George Becali a declarat, marţi, referitor la eliberarea lui Adrian Năstase, că sentimenul cel mai urât pe care îl trăieşte un om este când se află între gratii, iar cel mai plăcut este sentimentul libertăţii.
  
"Eu vă pot spune sentimentul pe care îl trăieşte un om când este acolo între gratii este cel mai urât sentiment, pentru că e vorba de libertate, pentru că eşti acolo închis într-o încăpere la care tu cheia de interior nu o ai", a spus Becali, întrebat să comenteze eliberarea lui Adrian Năstase din închisoare.
  
El a spus că cel mai plăcut sentiment este cel al libertăţii pe care omul vrea să-l trăiască din plin.
  
Întrebat în legătură cu parcursul politic a lui Adrian Năstase, Becali a spus că fostului premier i s-a luat, printr-o hotărâre, dreptul de a alege şi a fi ales, posibil pentru 4-8 ani şi numai după adoptarea unei legi de amnistiere acesta poate să recapete aceste drepturi în următorii 3 ani.
  
"Domnia sa (Adrian Năstase-n.r.) are, printr-o hotărâre, i s-a luat dreptul de a alege şi de a fi ales, nu ştiu câţi ani, 4-8 ani. Numai dacă noi vom promova aici o lege de amnistie, dacă dăm o lege de amnistiere, se şterge şi pedeapsa complementară de a alege şi de a fi ales şi atunci că, binenţeles, că şi domnul Năstase...Mi se pare că există o lege de asta, iniţiată de 6-7 luni, pe la Senat, stagnează. E posibil să promovăm în următorii 1-2-3 ani o lege de asta şi probabil că se va da şi domnul Năstase să poată fi ales şi să aleagă peste 3 ani", a explicat Becali, adăugând că este gata să promoveze el o lege pentru fostul preşedinte al PSD.




×
Subiecte în articol: Adrian Nastase eliberat
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close