Antena 3 Politică Declaraţie neaşteptată a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

Declaraţie neaşteptată a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta

31 Aug 2015   •   13:07
Declaraţie neaşteptată a lui Liviu Dragnea despre Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Victor Ponta este primul premier care a avut curajul să propună, prin proiectul de Cod fiscal înaintat în Parlament, măsuri fiscale care să poată genera creștere economică serioasă în România, scrie Agerpres.

"În ceea ce privește Codul fiscal, ați văzut, împreună cu colegii din coaliție am avut o discuție bună cu liderii celorlalte partide parlamentare. A ieșit o formă finală a Codului fiscal care este identică cu forma adoptată în Parlament prima dată. Și am spus-o sâmbătă, o spun și acum de față cu primul-ministru: este Codul fiscal pe care premierul Victor Ponta l-a înaintat în Parlament și pe care și l-a asumat. Este primul premier care a avut curajul să propună României niște măsuri fiscale care să poată genera creștere economică serioasă în România", a afirmat președintele interimar al PSD în deschiderea ședinței Biroului Permanent Național al formațiunii.

Dragnea a menționat că, în cadrul discuțiilor politice cu celelalte partide parlamentare, social-democrații și partenerii de coaliție nu au făcut decât ca un pachet de măsuri din cadrul Codului fiscal să fie aplicat etapizat.

"Faptul că noi am reușit, pe marginea unui proiect fiscal de mare anvergură, să avem un consens politic arată (...) și ne dă speranță că putem întruni un consens politic pe teme majore, care trebuie să dureze în timp. Credem cu tărie că un climat politic bazat pe dialog este mult mai eficient pentru toată țara și pentru cetățenii acestei țări, mult mai eficient decât un război politic permanent", a subliniat președintele interimar al PSD.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close