Antena 3 CNN Politică Declarație șocantă a premierului Dacian Cioloș. „A insultat milioane de români”

Declarație șocantă a premierului Dacian Cioloș. „A insultat milioane de români”

Declarație șocantă a premierului Dacian Cioloș. „A insultat milioane de români”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    06 Dec 2016   •   20:57

Premierul Dacian Cioloş le-a răspuns marţi celor care i-au reproşat că merge la o emisiune la Antena 3 că se duce la acest post de televiziune din respect pentru telespectatori și că „nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă”.

„Mă duc, în primul rând, din respect pentru oamenii care, dintr-un motiv sau altul, se uită la acel post, se uită mai ales la acel post sau se uită aproape exclusiv la acel post şi care nu primesc alt gen de informaţii decât informaţiile pe care le dau oamenii care se repetă la acel post. Cred că acei oameni au dreptul să audă şi punctul meu de vedere, chiar dacă e mai rar exprimat, punct de vedere pe care dacă-l exprim pe alte canale nu ajunge la ei sau ajunge foarte puţin. Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă. Şi că nu poţi să-ţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, iei cizme de cauciuc ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea, dar trebuie să-ţi asumi şi partea asta”, a spus Cioloş, la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social.

A insultat milioane de români, a opinat jurnalistul Dan Tănasă, marți seară, la Antena 3.

„Eu unul mă simt insultat de aceste afirmații ale premierului României. Mi se pare o batjocură la adresa bunului simț”, a declarat el.

Și senatorul PSD Șerban Nicolae a comentat declarațiile premierului.

„E o insultă de cea mai joasă speță. Așa gândește Dacian Cioloș”, a declarat el.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv”

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close