Antena 3 CNN Politică Declaraţii halucinante ale preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma

Declaraţii halucinante ale preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma

Declaraţii halucinante ale preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Sep 2015   •   11:19

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, implicat în două dosare penale, transmite un mesaj halucinant: "trebuie să transmitem ştafeta noilor generaţii care au interesul familial şi de grup la fel de dezvoltat precum interesul naţional."  

De altfel, Cosma califică drept bârfe acuzaţiile procurorilor şi cere ca în funcţii să fie aleşi membri de partid care îşi plătesc cu sfinţenie cotizaţiile.

 
În aprilie 2014, Mircea Cosma a fost trimis în judecată într-un dosar de corupţie. În aceasta cauză, DNA Ploieşti l-a deferit justitiei şi pe fiul său, deputatul PSD Vlad Cosma. Anchetatorii îl acuză pe Mircea Cosma de luare de mită şi abuz în serviciu. Acest lucru nu îl opreşte însă pe Cosma să le reamintească membrilor de partid că interesul familial este foarte important în găsirea viitorilor politicieni. 
 
Numele lui Mircea Cosma a mai apărut într-un dosar anul acesta. În februarie, procurorii ploieşteni au ănceput urmarirea penalp faţă de Cosma într-un nou dosar în care acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat şi trafic de influenţă.

Procurorii au dispus atunci în acest dosar control judiciar faţă de Mircea Cosma şi interdicţia de a-şi exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Despre aceste acuzaţii, Cosma spune acum că sunt doar simple bârfe. 
 

×
Subiecte în articol: declaraţii Mircea Cosma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close