Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, primele declarații după învestirea noului Guvern: "Vom oferi românilor o stabilitate politică"

Marcel Ciolacu, primele declarații după învestirea noului Guvern: "Vom oferi românilor o stabilitate politică"

Primele declarații ale premierului Marcel Ciolacu, după ce Guvernul său a fost învestit cu 290 de voturi ”pentru”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2023   •   15:59

"Trebuie să punem în aplicare un program de guvernare asumat și dacă vom oferi românilor o stabilitate politică, la sfârșitul mandatului, România nu va pierde acest aproape ultim tren pe care îl reprezintă acest program de reforme și reziliere. Fără reforme, România nu va merge pe drumul care trebuie", a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat dacă în timpul mandatului său de guvernare, poate asigura că România nu va pierde niciun ban din PNRR, Ciolacu a declarat că va încerca să facă acest lucru, pentru ca țara noastră să nu iasă în pierdere. 

"Mâine, împreună cu Nicolae Ciucă avem întâlnire cu actualul și fostul ministru al Finanțelor și actualul și fostul ministru al Fondurilor Europene unde vom discuta din nou despre toate jaloanele, urmând să facem o analiză financiară și din punct de vedere al fondurilor europene", a mai spus noul premier 

Legat de relația pe care o va avea cu Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a precizat că va fi o legătură bazată pe respect și o voce comună a României.

Citește și: Guvernul Ciolacu a fost învestit în Parlament

În legătură cu evenimentul în a cărui prim plan a fost ministrul economiei care nu a știu să răspundă la întrebarea "Care este salariul minim pe economie", Ciolacu îi ia apărarea și spune că nici el nu le știe pe toate în lumea aceasta. 

Întrebat ce mașină posedă, actualul premier a precizat că de câțiva ani nu mai are mașină personală, dar în trecut a condus mașini second-han, pe care și le-a cumpărat personal din Germania. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close