Antena 3 CNN Politică Delegaţii PDL Covasna vor vota după propria opţiune la Convenţia Naţională din 23 martie

Delegaţii PDL Covasna vor vota după propria opţiune la Convenţia Naţională din 23 martie

Delegaţii PDL Covasna vor vota după propria opţiune la Convenţia Naţională din 23 martie
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2013   •   13:42

Cei 54 de delegaţi ai PDL Covasna care vor participa la Convenţia Naţională din 23 martie nu vor primi un mandat clar în vederea sprijinirii unui anumit candidat pentru funcţia de preşedinte al partidului, ci fiecare va vota după propria opţiune, conform Mediafax.
   
Preşedintele PDL Covasna, Codruţ Opaiţ, a declarat, sâmbătă, că o delegaţie formată din 54 de reprezentanţi ai filialei judeţene va participa la Convenţia din 23 martie, urmând ca organizaţiile locale să îşi desemneze delegaţii.
   
Şeful PDL Covasna a menţionat că el a semnat moţiunea lui Vasile Blaga, dar a făcut-o în nume personal, fără să angajeze organizaţia judeţeană. 
   
Opaiţ a precizat că a recomandat organizaţiilor locale din Covasna să nu dea un mandat clar delegaţilor în vederea sprijinirii unui anumit candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL, ci fiecare să aibă libertatea să voteze după cum îi dictează conştiinţa.
   
"A interveni şi a da clar o preferinţă ar fi o greşeală. Recomandarea mea este ca fiecare delegat din Covasna să voteze după propria opţiune", a spus preşedintele PDL Covasna.
   
Convenţia Naţională a PDL, la care urmează să aibă loc alegeri interne, va avea loc în 23 martie. Până acum şi-au anunţat candidaturile la şefia PDL Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close