Antena 3 CNN Politică Demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, cerută şi de Sulfina Barbu

Demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, cerută şi de Sulfina Barbu

Demisia Monicăi Iacob Ridzi din PDL, cerută şi de Sulfina Barbu
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Dec 2010   •   08:39

Demisia Monicăi Iacob Ridzi e cerută de tot mai multe voci din PDL. După Elena Udrea, şi Sulfina Barbu crede ca partidului democrat-liberal i-ar fi mai bine fără fostul ministru al Tineretului. Declaraţiile vin la numai câteva zile după ce colegii de partid au scăpat-o pe Monica Iacob Ridzi de percheziţia electronică şi extinderea urmăririi penale cerute de procurorii DNA.

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, spune că Monica Iacob Ridzi ar trebui să renunţe la mandatul de parlamentar pentru a merge în faţa justiţiei, dacă vrea să-şi continue cariera politică.

"Pe mine m-a deranjat foarte mult discursul doamnei Ridzi. A fost ameninţător: că oricare dintre noi putem fi în situaţia asta. Eu i-am spus şi personal: şi eu am fost ministru şi am avut plângeri penale, dar le-am rezolvat în instanţă, nu în faţa partidului şi nu în faţa Parlamentului”, a spus Sulfina Barbu.

Deputatul PDL a precizat că i-a sugerat Monicăi Ridzi că ar fi mai bine să ceară vot în favoarea solicitărilor Parchetului, lucru care nu s-a întâmplat.

"Monica Iacob Ridzi nu realizează că a pus o imagine urâtă partidului şi a pus mulţi colegi într-o situaţie dificilă: cei care au fost impresionaţi emoţional de starea ei de sănătate. Eu voi solicita în interiorul partidului ca Ministerul Justiţiei să revină cu această cererere în sesiunea viitoare."

Sulfina Barbu nu este singura care a cerut demisia Monicăi Iacob Ridzi. Şi Elena Udrea a propus ca fostul ministru al Tineretului să îşi dea demisia, pentru a evita speculaţiile care se fac pe seama dosarului în care este implicată.

×
Subiecte în articol: Sulfina Barbu pdl
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close