x close

Demisie de la vârful partidului lui Dacian Cioloș. Un lider important a demisionat din PLUS

24 Dec 2019   •   13:59
Demisie de la vârful partidului lui Dacian Cioloș. Un lider important a demisionat din PLUS

Preşedintele filialei PLUS Timiş, Cătălin Şipoş, a anunţat că a demisionat din funcţie, el precizând, marţi, că decizia sa are la bază motive personale şi că nu este vorba de tensiuni în partid.

„Am demisionat din funcţia de preşedinte al filialei PLUS Timiş. Este doar o chestiune strict privată, am un copil de opt luni pe care nu apucam să-l văd decât seara târziu când ajungeam acasă. Pentru că eram împărţit în prea multe părţi, serviciu, familia în situaţia actuală, trebuia să iau o decizie, mai ales că este o perioadă complexă, de construcţie în PLUS. Simţeam, pur şi simplu, că nu mai sunt capabil să pot lua deciziile potrivite şi să-mi ajut echipa şi colegii. Am vorbit cu ei, astfel încât să ne asigurăm că nu este periclitată buna funcţionare a partidului şi a filialei şi am considerat că este cea mai bună variantă aceasta, astfel încât să completăm locurile cu oameni care se pot dărui total. Am încercat, am crezut că se poate mai mult, dar nu am mai putut face faţă", a declarat Cătălin Şipoş.

El a subliniat că nu este vorba de niciun scandal sau de tensiuni în filiala pe care a condus-o până acum.

"Am demisionat din funcţia de preşedinte al filialei PLUS Timiş. Este doar o chestiune strict privată, am un copil de opt luni pe care nu apucam să-l văd decât seara târziu când ajungeam acasă. Pentru că eram împărţit în prea multe părţi, serviciu, familia în situaţia actuală, trebuia să iau o decizie, mai ales că este o perioadă complexă, de construcţie în PLUS. Simţeam, pur şi simplu, că nu mai sunt capabil să pot lua deciziile potrivite şi să-mi ajut echipa şi colegii. Am vorbit cu ei, astfel încât să ne asigurăm că nu este periclitată buna funcţionare a partidului şi a filialei şi am considerat că este cea mai bună variantă aceasta, astfel încât să completăm locurile cu oameni care se pot dărui total. Am încercat, am crezut că se poate mai mult, dar nu am mai putut face faţă", a declarat Cătălin Şipoş.

El a subliniat că nu este vorba de niciun scandal sau de tensiuni în filiala pe care a condus-o până acum.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

plus cătălin sipoș Dacian Ciolos
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati