Antena 3 Politică Democrat-liberalii se reunesc în Consiliul Naţional de Coordonare, la Palatul Parlamentului

Democrat-liberalii se reunesc în Consiliul Naţional de Coordonare, la Palatul Parlamentului

de G.S.    |    23 Feb 2013   •   09:40
Democrat-liberalii se reunesc în Consiliul Naţional de Coordonare, la Palatul Parlamentului Foto: Agerpres

Democrat-liberalii se reunesc, din nou, astăzi, la Parlament, în cadrul Consiliul Naţional de Coordonare (CNC). Printre propunerile pe care aceţtia urmează să le valideze se numără convocarea Congresului pe 23 martie, la Romexpo, prezenţa la reuniune a aproximativ 5.000 de delegaţi, dar si componenţa Comisiei de organizare a alegerilor.

După ce, ieri, democrat-liberalii s-au atacat în spatele uşilor închise, azi supun la vot deciziile luate în Colegiul Director.

Una dintre temele intens discutate de democrat liberali la întâlnirea care a durat mai bine de cinci ore a fost despre numărul aleşilor care vor participa la Congresul unde va fi desemnat noul preşedinte de partid. S-a hotărât că vor fi 5.000 de delegaţi, aşa cum propusese şi Cristian Preda.

Elena Udrea propusese un Congres nemaivăzut, unde să vină toţi aleşii locali, în număr de 10.000 de persoane.

În urma întâlnirii dintre democrat-liberali s-a stabilit şi comisia care va valida alegerile pentru şefia PDL.

La şedinţa PDL s-a discutat şi despre propunerea europarlamentarului Cristian Preda, potrivit căreia partidul să aibă după alegerile prezidenţiale din 2014 o conducere interimară formată din 3 coprepşedinti.

Discuţiile despre congresul la care va fi ales şeful PDL vor fi reluate în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close