Antena 3 CNN Politică Deputat PDL de Alba: Partidul şi miniştrii trebuie să îşi schimbe atitudinea. Nu mai putem croşeta la TV

Deputat PDL de Alba: Partidul şi miniştrii trebuie să îşi schimbe atitudinea. Nu mai putem croşeta la TV

Deputat PDL de Alba: Partidul şi miniştrii trebuie să îşi schimbe atitudinea. Nu mai putem croşeta la TV
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Ian 2012   •   21:27

PDL şi, în special, miniştrii partidului trebuie să îşi schimbe atitudinea, precizând că nu se mai poate să meargă la televiziuni "să croşeteze", a declarat vineri, deputatul PDL de Alba Clement Negruţ, într-o conferinţă de presă. Potrivit Mediafax, deputatul a adăugat că PDL şi oamenii săi trebuie să înţeleagă că "politica trebuie făcută cu oamenii, nu pe tabloide".
   
Negruţ a mai spus că PDL trebuie să se întoarcă foarte aproape de oameni şi de societatea civilă.

Întrebat dacă s-ar impune o remaniere guvernamentală, Clement Negruţ a spus că importantă este mai degrabă o schimbare de atitudine.
   
"Remanierea este clar că trebuie să se întâmple. E clar. Dar eu cred că nu neapărat remanierea guvernamentală - că schimbăm pe x cu y - e importantă, ci atitudinea trebuie schimbată, atitudinea miniştrilor trebuie schimbată. Nu mai putem să mergem la televizor să croşetăm, nu mai putem să mergem la televizor şi să spunem că ne stă broasca nu ştiu unde şi trebuie să o scuipăm. Oamenii s-au săturat. Oamenii politici trebuie să înţeleagă că sunt puşi acolo datorită muncii mele şi a altora din partidul acesta, care au adunat voturi. Eu mă simt sacrificat acum de PDL, ca parlamentar, pentru că toată lumea aruncă în parlamentari", a spus Negruţ.

Negruţ: Nu îmi place atitudinea ministrului Elena Udrea
   
Parlamentarul a adăugat că nu îi este teamă să le spună acest lucru colegilor săi deoarece şi-a câştigat, de 15 ani de când este în partid, dreptul de a vorbi.
   
Întrebat atitudinea cărui ministru nu îi place, Negruţ a dat-o exemplu pe Elena Udrea.
   
"Trebuie să înţelegem că politica trebuie făcută cu oamenii, nu pe tabloide", a spus deputatul PDL.
   
Întrebat dacă el consideră că Traian Igaş a gestionat corect în această perioadă Ministerul de Interne, Negruţ a răspuns că în unele momente situaţia nu a fost suficient de bine coordonată.

Întrebat ce miniştri ar trebui remaniaţi, Clement Negruţ nu a dorit să facă nominalizări, reiterând ideea că importantă este schimbarea atitudinii şi afirmând că o remaniere trebuie să se facă şi este apanajul primului-ministru.


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close