Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Claudiu Chira, despre deputatul Daniel Ghiţă, fost luptător K1: "Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor"

Deputatul PNL Claudiu Chira, despre deputatul Daniel Ghiţă, fost luptător K1: "Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor"

Deputatul Daniel Ghiţă, fost luptător K1, a fost atacat de un coleg din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Claudiu Chira, într-o postare pe Facebook în care este fotografiat în timp ce pare că doarme în Parlament, dar şi în timp ce nu poartă masca de protecţie.

Deputatul PNL Claudiu Chira, despre deputatul Daniel Ghiţă, fost luptător K1: "Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor"
Sursa foto: Facebook / Claudiu-Martin Chira
de Alin Tarnovschi    |    02 Mar 2021   •   13:52

Deputatul Claudiu Chira, fost director al Grădinii Zoologice din Timişoara, a fost deranjat de faptul că Daniel Ghiţă nu poartă masca de protecţie, dar şi că vorbeşte neîntrebat.

"Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor! Când nu doarme, face circ! Dovada clară ca pumnii şi picioarele încasate în cap nu duc la nimic bun!", a scris Chira pe Facebook.

În postare, deputatul PNL a ataşat şi două fotografii care îl arată pe Daniel Ghiţă în timp ce pare că doarme pe scaun, dar şi în timp ce este în picioare, gesticulează şi nu poartă masca de protecţie.

"Nu l-aş putea numi un coleg. Cred că nu e coleg cu niciunul dacă nu poate să ne respecte pe noi, să se respecte pe el. Se face de râs, deja toată lumea râde, de când a început mandatul el face numai circ, câteodată mai şi doarme. Mă deranjează şi că nu purta mască, şi că vorbeşte neîntrebat.

În Parlamentul României se vorbeşte când ţi se dă cuvântul de la tribună, nu se urlă ca un descreierat din sală. Nimeni nu face aşa ceva. E primul caz din Camera Deputaţilor care se manifestă în felul acesta. I s-a atras atenţia şi astăzi.

Eu chiar stăteam mai în spate şi chiar nu auzeam ce spune prim-ministrul Câţu…Pune tot felul de întrebări peste toată lumea, vorbeşte pur şi simplu neîntrebat, urlă fără mască în Parlament, nu respectă nicio regulă, nicio cutumă parlamentară.

umătate din colegii parlamentari sunt noi, dar nimeni nu se manifestă în felul ăsta", a declarat Claudiu Chira pentru expressdebanat.ro.

Avem un Șoșoc și în Camera Deputaților! Când nu doarme, face circ! Dovada clară ca pumnii și picioarele încasate în cap nu duc la nimic bun! ?

Posted by Claudiu-Martin Chira on Monday, 1 March 2021

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close