Antena 3 CNN Politică Deputat PNL, în grevă japoneză. Din toamnă, amenință cu greva foamei

Deputat PNL, în grevă japoneză. Din toamnă, amenință cu greva foamei

Deputat PNL, în grevă japoneză. Din toamnă, amenință cu greva foamei
Sursa foto: Foto: Facebook/Forin Roman
09 Mai 2017   •   18:12

Deputatul PNL Florin Roman a intrat, de marţi, în grevă japoneză, urmând să poarte o banderolă albă pe braţ şi un mic steag tricolor în piept în semn de protest faţă de faptul că majoritatea parlamentară a respins în bloc, în comisiile pentru administraţie şi cultură, toate amendamentele sale la proiectul privind ”Legea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918”. Parlamentarul ameninţă că în toamnă va intra în greva foamei dacă Guvernul nu va aloca bani pentru proiectele pregătite de municipalitatea din Alba Iulia pentru anul 2018, când este sărbătorit Centenarul.

Deputatul Florin Roman a declarat, marţi, pentru News.ro, că a intrat în grevă japoneză şi va purta în fiecare zi o banderolă albă pe braţ pe care scrie cuvântul “Centenar”, în semn de protest “faţă de decizia majorităţii antinaţionale PSD-ALDE-UDMR de a boicota finanţarea Centenarului Unirii”.

"Începând de astăzi (n.r. - marţi), în semn de protest faţă de decizia majorităţii antinaţionale PSD-ALDE-UDMR de a boicota finanţarea Centenarului Unirii, voi purta banderola Centenarului până când puterea îşi va întoarce din nou fata către romani! Protestez şi faţă de poziţia PSD exprimată prin vocea deputatului Bacalbaşa care a spus ca la "Alba Iulia la 1 Decembrie 1918" s-a semnat doar "o hârtie", a mai spus Florin Roman.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close