Antena 3 CNN Politică Deputatul PNL Pavel Popescu, pozitiv cu COVID. "Am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție. Din păcate, virusul nu iartă"

Deputatul PNL Pavel Popescu, pozitiv cu COVID. "Am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție. Din păcate, virusul nu iartă"

Deputatul PNL de Timiș, Pavel Popescu, a anunțat, vineri, că a fost confirmat cu coronavirus și va sta în izolare până pe 23 decembrie.

Deputatul PNL Pavel Popescu, pozitiv cu COVID. "Am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție. Din păcate, virusul nu iartă"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2020   •   15:50

"Dragi prieteni, am fost confirmat cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ultimele săptămâni au fost mai intense din prisma activității mele parlamentare și politice (emisiuni TV, întâlniri). 

Deși am încercat să respect cu sfințenie regulile de protecție, din păcate, virusul nu iartă. 

În urma expunerii din toată această perioadă, mi-am făcut preventiv câte un test rapid antigen (fabricat în România) și din păcate, chiar dacă sunt asimptomatic, rezultatul celui de ieri a fost unul pozitiv", a scris Pavel Popescu, vineri, pe pagina de Facebook.

Acesta a repetat testul antigen prin unul PCR, care i-a reconfirmat infectarea.

Pavel Popescu spune că între ultimul test negativ și cel pozitiv nu a avut contacți direcți pe definiția contactului direct.
 

×
Subiecte în articol: Pavel Popescu coronavirus
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close